• Carsten Schmidt holder shelterarrangement i sit nye shelter:

  Det er nu på lørdag d. 24. fra kl. 14. på Over Jestrup nr. 14.

  Det er midt mellem Tandslet og Ertebjerg.

  Hvis du kommer fra Sønderborg siden, så er det til venstre lige efter den lille købmand, der hvor vejskiltet til venstre siger ”Ertebjerg 4 km”.

  Der er godt 1 km a den vej og så 50 meter til venstre.

  Carsten sætter ild i kullene og du skal selv have fortæring og det hele med.


   

   

   

   

 • Hej alle:

  På det seneste har der været en noget på hjemmesiden om generalforsamlingen og risikoen for, at den ikke kan afholdes.

  Som det ser ud for den nære fremtid, står at læse her. Det er fra politiets hjemmeside. Allan hat fundet det.

  Efter alt at dømme kan generalforsamlingen udmærket afholdes. Det skal bare gøres rigtigt. Læs den efterfølgende tekst.

  Hilsen Poul

  Fra politiets hjemmeside i skrivende stund d. 27. september.

  Konferencer, generalforsamlinger og lignende er som udgangspunkt omfattet af forbuddet mod at afholde eller deltage i arrangementer, hvor flere end 50 personer er til stede på samme sted samtidig. Hvis deltagerne i al væsentlighed sidder ned på faste pladser med retning mod f.eks. en scene eller et podium, kan der dog være op til 500 personer til stede samtidig.Det vil være en konkret vurdering, om kriteriet ”i al væsentlighed” kan siges at være opfyldt. Det er i den vurdering det helt klare udgangspunkt, at langt hovedparten af de tilstedeværende skal sidde ned under hele arrangementet bortset fra, når man f.eks. skal på toilettet, når man ankommer til eller går fra sin faste plads, og når man helt kortvarigt henter f.eks. forplejning i en bar, på et bord eller lignende. Det er således tilladt kortvarigt at forlade sit sæde for at hente kaffe, kage, mad eller drikke ved et bord og så tage det med til sin plads, hvor det kan indtages. Det vil også være muligt for personale på stedet at bringe forplejning ned til deltagernes pladser. 
   
  Kravet om en ”fast plads” gælder for arrangementet som sådan og indebærer, at deltagerne ikke kan forlade deres pladser for fx at gå ind i et tilstødende lokaler (f.eks. en restaurant) og spise frokost der, uanset de i al væsentlighed sidder på (nye) faste pladser med retning mod en scene eller lignende.Ifølge regeringens udmelding gælder dette foreløbigt til og med den 18. oktober 2020

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

SMCC's faste arrangementer

SMCC's Spontane ture / arrangementer

Nyeste Kubikken

       

 aug20forside.jpg

Nyheder


 Copyright© 1968 - 2019 SMCC.dk. All rights reserved.